Мирослава Петрова е Психолог по образование и професия, специализирала Консултивна и клинична психология, Психология на развитието, образованието и културата и Социална психология в СУ “Св. Климент Охридски” през 1997г. От 2000г насам, тя работи по специалността си и подпомага развитието на няколко различни фирми и клиники.

Психологията като част от работната среда е една от най- малоуважаваните звена, но и една от най- водещите. Разбирането на служителите и техните желания изисква специалисти, които знаят какви точно са стремежите на всички страни.

Това, което може да помогне на една компания да достигне своите цели и да предвиди негативните ситуации е психологическият анализ и профилиране на рисковите служители и тези, които са потенциални.

А именно това можем да предложим ние-индивидуален и персонализиран подход към всеки един клиент, съставяне на портфолио от психологични анализи за най-различни позиции и професии.

Мирослава Петрова

Натален Профил

HR-натална-карта-астрология

В днешно време все повече хора започват да обръщат внимание на така наречените окултни науки чиито корени датират още от древните цивилизации. Оказва се, че както Луната влияе на приливите и отливите, така и енергиите на всички небесни тела са в пряка зависимост с устройството на човешкото тяло, съзнание, и съответно личностни характеристики. Проявявайки интерес в тази нова сфера за опознаване на личността, нашият екип се свърза с най-добрите познати астролози търсейки доказателства чрез проверки и сравнения на резултатите от техните методи.

С изненада дори и на нас самите, открихме че представените натални профили съвпадат с изключителна точност спрямо личностните характеристики на съответните лица, като за входящи данни са нужни единствено дата, час, минута и локация на раждане.

bg_BG